top of page

BUIGCENTRALE

geplooide netten

 

PREFAB

Dubaere  biedt gepuntlaste prefabkorven aan. Hiervoor wordt geknipt en geplooid staal van de buigcentrale geassembleerd en gelast volgens de aangeleverde wapeningsplannen.

Elk prefab-deel is voorzien van een duidelijke watervaste etiket. Door maximaal voor prefab wapening te kiezen worden de plaatsingstijden op de werf sterk gereduceerd wat een significante kostenbesparing geeft.

Prefab netten

 

KNIP & PLOOI ⌀8-⌀40

Dubaere beschikt over beugelautomaten, knipstraten, richtmachines en nettenlasmachines om betonstaal uit rollen of staven te knippen en te plooien in nagenoeg elke denkbare diameters en dit binnen een aanvaardbare termijn.

Alle stukken worden per soort samengebonden en voorzien van een etiket. 

Ons BENOR certificaat garandeert onze kwaliteit.

knip & plooi

 

KNIP & PLOOI NETTEN

Netten kunnen op vraag worden geknipt en geplooid. Hiervoor gebruikt Dubaere zijn eigen uitgebreide voorraad van netten. Van vlakke maatnetten tot gebogen netten wij maken deze allemaal op specifieke vraag van de klant

• Wachtwapening voor wanden

• Hoeknetten

• Gesloten korven

• Prefab randspelden

stalen balken

 

CONSTRUCTIE / STALEN BALKEN

In Dubaere's eigen atelier worden de balken op maat verzaagd waarna verdere constructies kunnen worden uitgevoerd volgens het plan van de klant (inlassen kop- en voetplaten, inlassen verstevigingsplaten, inlassen wapening, wegbranden flenzen, boren en branden van gaten en reeksen gaten, ...).

 

Dubaere heeft een ruime stock van courante stalen balken met primer en gestraald

bottom of page