BETONIJZER OP ROLLEN

ROLLEN

 

Dubaere Group voerde een verticale integratie door dankzij de opstart van een gloednieuwe draadtrekkerij in 2010. Dit heeft als voordeel dat wij flexibeler kunnen werken.

 

Door de constante aanvoer van gebenoriseerde rollen kunnen wij enerzijds onze klanten een nog grotere flexibiliteit garanderen en anderzijds een nog grotere onafhankelijkheid van leveranciers tot stand brengen. De productie van koudgetrokken draad op rol is uniek in de regio.

 

Dubaere Group heeft een breed gamma van betonijzer op rollen. Gaande van 5mm diameter tot 12mm diameter, met diverse rolhoogtes en gewichten.

 

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de verantwoordelijke commerciële dienst.

KWALITEITSCONTROLE IN EIGEN LABO

Om de benor normering (zie "certificaten") te behalen en te behouden moeten er veelvuldige testen uitgevoerd worden in een eigen labo. Het gloednieuwe labo bij Dubaere is dan ook volledig uitgerust met de modernste apparatuur om alle testen correct uit te voeren. Alle toestellen zijn elektronisch gestuurd en hun testresultaten worden rechtstreeks op de computer verwerkt en weergegeven.

VERWARMEN VAN STAVEN

 

Vooraleer de staaldraad aan een trekproef onderworpen wordt, moet deze verwarmd worden tot op een temperatuur van 100° C. Dit gebeurt in een speciaal daarvoor ontwikkelde oven.

 

TREKPROEF

 

Om de treksterkte van de geproduceerde staaldraad te meten en in kaart te brengen wordt deze uitgerokken in een trekbank, totdat de draad het begeeft! Hiernaast kunt u een "before" en een "after" shot zien. 

 Dubaere Meulebeke
Tieltstraat 176

8760 Meulebeke

Belgium 

 Dubaere Aalter

Durmelaan 24

9880 Aalter

Belgium 

info@dubaere-group.com

www.dubaere-group.com

+32(0)51/48.04.10

ON 0426.608.473 

Follow us

 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Dubaere

​© 2016 Dubaere Group - Privacy - Copyright