DUBAERE GROUP

DUBAERE GROUP is een sterk groeiend productie- en toeleveringsbedrijf van bouwstaal voor de burgerlijke en industriële bouwsector. Door een steeds verdere horizontale en verticale integratie heeft het bedrijf zich kunnen profileren als een totaalaanbieder van bouwstaal. Het bedrijf, gespreid over twee sites (Aalter en Meulebeke), beschikt over productie-afdelingen : draadtrekkerij, buigcentrale, prefab en wapeningsnetten.

Wij zijn een flexibel ingesteld bedrijf, waar goed en direct contact met de klanten voorop staat. De grote motivatie en gedrevenheid van de medewerkers staan garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening van allerhande staalproducten, zowel standaardproducten als maatproducten : geknipt en geplooid betonstaal, bouwstaalmatten, prefabkorven, betonijzer op rollen, stalen balken en kokers.

Onze grootste troef is de mogelijkheid tot het aanbieden van een totaalpakket. Van de verwerking en interpretatie van uw plan tot de levering op de werf staan wij garant voor een ongenaakbare service en kwaliteit. Mede dankzij onze grote onafhankelijkheid van leveranciers zijn wij in staat een breed productgamma op een korte leveringstermjin aan te bieden. Op die manier proberen wij de rentabiliteit van het aandeel staal in een project steeds te optimaliseren.

Als vooruitstrevend bedrijf zijn wij bezorgd om ons personeel en het milieu. Over de voorbije jaren hebben wij ingezet op een aangename werksfeer alsook het bijgedragen tot een betere groene omgeving door het plaatsen van zonnepanelen en het vervangen van vrachttransport door boottransport.

Kortom, Dubaere streeft naar maximale flexibiliteit waarbij product en service centraal staan.

Volg ons op sociale media: #dubaere #flexiblesolutions #reinforcingsteel

DJI_0720.JPG

Dubaere streeft naar maximale flexibiliteit waarbij product en service centraal