WE LOVE TALENT !

Wij zijn op zoek naar een:

COMMERCIEEL DRIJVENDE KRACHT

​​

OMSCHRIJVING

Tijdens een ruime inwerkperiode, waarbij je de kans krijgt kennis te maken met het bestaande cliënteel en vertrouwd te raken met de huidige handelsactiviteit, word je na verloop van tijd de commerciële spilfiguur van onze nieuwe business unit.

 

FUNCTIE

  • Tijdens de dagelijkse activiteit verzorg je de courante commerciële contacten met bijhorende administratie.  Hiervoor  werk je dagelijks nauw samen met de commercieel directeur en jouw back-office.

  • Na verloop van tijd kan je zelf overgaan tot het actief klantencontact en werfbezoek om zo de gestelde commerciële doelen te halen.

  • Naast de dagelijkse activiteit ontwikkel je ondertussen verantwoordelijkheid en denk je strategisch mee met de directie over de doelstellingen en de uit te zetten lijnen om deze te bereiken.

 

PROFIEL

  • Wij zoeken een breeddenkend iemand met goesting en een positieve ingesteldheid.

  • Ervaring in staalverwerking is een grote plus, interesse in staal en/of bouwsector is een must.

  • Nederlandstalig met goede kennis van het Frans en basis Engels.

  • Je bent hands-on en oplossingsgericht

 

AANBOD

Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat getuigt van een sterke dynamiek en investeringszin, en dat gekend staat als een betrouwbare partner in de bouwsector. Initiatief wordt gewaardeerd in de no-nonsense, collegiale sfeer en er zijn tal van sociale contacten. We bieden een lange termijn samenwerking aan, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken met een brede verantwoordelijkheid.

Naast een loon dat in lijn ligt met je ervaring en competenties (te bespreken) krijg je een pakket extra-legale voordelen dat bestaat uit maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering en extra vakantiedagen (inhaalrustdagen).

 

 Contact voor kandidaten:   talent@dubaere-group.com of 051 48 04 19

#dubaere #flexiblesolutions #reinforcingsteel