WE LOVE TALENT !

Wij zijn op zoek naar een:

PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Flexibel planner en organisator

​​

OMSCHRIJVING

Als Productieverantwoordelijke sta je in voor het organiseren en opvolgen van een gestroomlijnde en kwaliteitsvolle productie. Je geeft dagdagelijks leiding aan een 25-tal operatoren en logistieke medewerkers. Je werkt hierbij nauw  samen met de logistieke planning en werfvoorbereiding.

 

JE FUNCTIE

  • Je plant en coördineert de orders in productie en organiseert de personeelsbezetting  zodat we onze klanten steeds op tijd kunnen beleveren. Je stemt de  productieplanning af op de logistieke planning in nauwe samenwerking met je collega logistiek planner.

  • Je volgt nauwgezet de kosten, de kwaliteit als kwantiteit van de productie op. Je stuurt bij waar nodig en werkt continu aan procesverbetering.

  • Je houdt toezicht op het naleven van de veiligheidsvoorschriften. 

  • Bij een technische storing van een machine grijp je meteen in. Je stelt de juiste diagnose en neemt indien nodig contact op met juiste aannemer of technieker.

  • Je staat in voor het wisselstukkenbeheer en bestelt het nodige werkmateriaal.

 

JE TALENTEN

  • Je hebt leidinggevende ervaring in een productie-omgeving en kan mensen motiverend aansturen op de productievloer.

  • Je bent oplossings- en verbeteringsgericht, bent in staat om snel prioriteiten te bepalen en weet het overzicht te bewaren over gans het productieproces.

  • Je bent een sterke communicator, zowel in het Nederlands als het Engels. Kennis van overige talen is een troef.

  • Je kan vot overweg met Excel, beschikt over een stevig technisch inzicht en hebt affiniteit met de bouw- of metaalsector.

  • Je woont op haalbare afstand van Meulebeke en Aalter.

 

AANBOD

Naast een loon dat in lijn ligt met je ervaring en competenties (te bespreken) krijg je een pakket extra-legale voordelen dat bestaat uit maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering en ADV dagen.

Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een sterke dynamiek, dat gekend staat als een betrouwbare en servicegerichte partner in de bouwsector.

Onze cultuur wordt getypeerd door een no-nonsense aanpak, een hechte collegiale sfeer en ruimte om initiatief te nemen.

We zijn er van overtuigd dat verantwoordelijkheidszin, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en communicatie essentieel zijn voor het succes van onze groep. Indien je dezelfde waarden deelt en open staat voor een lange termijn samenwerking, aarzel dan niet om te solliciteren.

 

Contact voor kandidaten:    talent@dubaere-group.com of 0492/11.03.97

 

#dubaere #flexiblesolutions #reinforcingsteel