top of page
Dubaere_Logo_RGB_DB_Group.png

"Dubaere streeft ernaar een flexibele one-stop-shop partner te zijn voor betonstaal waarbij product en  service centraal staan"

DUBAERE GROUP is een sterk groeiend productie- en toeleveringsbedrijf van bouwstaal voor de burgerlijke en industriële bouwsector. Door een steeds verdere horizontale en verticale integratie heeft het bedrijf zich kunnen profileren als een unieke totaalaanbieder van standaard bouwstaal en maatwerk voor zowel aannemers als industrie.

Het bedrijf bestaat uit twee afdelingen in Aalter: Dubaere Wire Industries en Dubaere Steel Solutions.

DUBAERE WIRE INDUSTRIES belevert draad op rol, netten, betonstaal en handelsartikels uit voorraad aan de beton- en verwerkingsindustrie binnen zeer korte levertermijnen.

DUBAERE STEEL SOLUTIONS bestaat uit een state-of-art buigcentrale aangevuld met een netten- en prefab-afdeling en handelsafdeling teneinde een totaalpakket van just-in-time wapeningsstaal aan te bieden aan de utiliteitsbouw en infrawerven aannemerij

FOTO - 55.jpg

WAARDEN

Dubaere Group is een flexibel ingesteld bedrijf, waar goede en directe communicatie met zijn stakeholders voorop staat. De verantwoordelijkheidszin en resultaatgerichtheid van ons team staan garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening van onze producten.

SUSTAINABILLITY

Als vooruitstrevend bedrijf zet Dubaere in op een sustainable toekomst voor zijn stakeholders en de samenleving met als prioriteit een continue vooruitgang in zijn personeelsbeleid en bijdrage aan het milieu. Over de voorbije jaren heeft Dubaere ingezet op tal van grote en kleine initiatieven. Voor infomatie, gelieve contact op te nemen via info@dubaere-group.com.

Kopie van FOTO - 55_edited_edited.jpg

Voormalig brownfield

FOTO - 53.jpg

Boottransport

DJI_0720.JPG

Zonne-energie

FOTO - 003.jpg

Moderne werkomgeving

bottom of page